Diskuse
Seznam témat
Registrace
Přihlásit se
Sbalit příspěvky
Vkládání příspěvků do diskuse je možné až po registraci!
|
|
Tak co říkáte na návštěvu toho přískřípnutého fešáka ?
|
|
Autor: Lojza 
Založeno: 30.07.2010, 19:21 Odpovědí: 3
Katasrofa......
Zastaví se tok peněz, stavbaři nám narovnají esíčka a bude tu staveniště dalších deset let....
Ale může za to i ten zloděj Palas, všechno teď tlačí na Krnovsko a my mu jsme u ři.....
Potom takový Pražák, který v kanclu háže miliardy do kolonek, řeší od stolu na jeho doporučení, zda a proč obchvat FM, cesta do honitby u Bruntálu nebo naše cesta pro kamiony.
Je to k pláči... žádné plánování, žádný system, nic, nada. Jak hluboko jsme jako národ klesli....
Odpovědět na příspěvek
|
|
 |
|
Re: Tak co říkáte na návštěvu toho přískřípnutého fešáka ?
|
|
Autor: Občanka Hrádku 
Založeno: 30.07.2010, 19:49
že nejsou peníze jo? Tak za co má toho bavora za co si jezdí v takových luxusních autech a potom že nejsou peníze? My máme místo vesnice staveniště a nikoho to nezajímá!!! Pořád jen nadávají, že nejsou peníze, ale oni si žijí v luxusu!!! Jsou to jen příživníci. A pokud tuhle stavbu zastaví je třeba proto něco udělat. nesmíme si to nechat líbit!!! My jsme národ nikdy nebyli vždycky budou jen ti v Praze!!! Nechápu jak může být ministrem dopravy ten co porušuje zákony? Jsem zvědavá jak tady dopadneme?!!!
Odpovědět na příspěvek
|
|
 |  |
|
Re: Re: Tak co říkáte na návštěvu toho přískřípnutého fešáka ?
|
|
Autor: roman 
Založeno: 31.07.2010, 17:35
Přesně : "My jsme národ nikdy nebyli", dělat nebudeme ale zato umíme kecat, kritizovat, pomlouvat a závidět.
Odpovědět na příspěvek
|
|
 |  |  |
|
Re: Re: Re: Tak co říkáte na návštěvu toho přískřípnutého fešáka ?
|
|
Autor: občanka 
Založeno: 02.08.2010, 19:53
já nepomlouvám, jen říkám svůj názor pracuju tak nevím o co tady jde. Stačí mi to málo co vydělám. Ale takové kecy od politiků že nejsou peníze to je lež. A nevím podle mě jsou lepší věci než peníze a důležitější!
Odpovědět na příspěvek
|
|
Kalendář akcí
Po |
Út |
St |
Čt |
Pá |
So |
Ne |
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |