Obec Hrádek

ico
Dnes je 6. února 2012, Svátek má Vanda

Diskuse

Přihlášení

Uživatel:

Heslo:

Zapomenuté heslo

Registrace

Seznam témat    Registrace    Přihlásit se     Sbalit příspěvky

Vkládání příspěvků do diskuse je možné až po registraci!

Tak co říkáte na návštěvu toho přískřípnutého fešáka ?

Autor: Lojza Muž

Založeno: 30.07.2010, 19:21
Odpovědí: 3

Katasrofa......

Zastaví se tok peněz, stavbaři nám narovnají esíčka a bude tu staveniště dalších deset let....

Ale může za to i ten zloděj Palas, všechno teď tlačí na Krnovsko a my mu jsme u ři.....

Potom takový Pražák, který v kanclu háže miliardy do kolonek, řeší od stolu na jeho doporučení, zda a proč obchvat FM, cesta do honitby u Bruntálu nebo naše cesta pro kamiony.

Je to k pláči... žádné plánování, žádný system, nic, nada. Jak hluboko jsme jako národ klesli....

Odpovědět na příspěvek

Re: Tak co říkáte na návštěvu toho přískřípnutého fešáka ?

Autor: Občanka Hrádku Žena

Založeno: 30.07.2010, 19:49

že nejsou peníze jo? Tak za co má toho bavora za co si jezdí v takových luxusních autech a potom že nejsou peníze? My máme místo vesnice staveniště a nikoho to nezajímá!!! Pořád jen nadávají, že nejsou peníze, ale oni si žijí v luxusu!!! Jsou to jen příživníci. A pokud tuhle stavbu zastaví je třeba proto něco udělat. nesmíme si to nechat líbit!!! My jsme národ nikdy nebyli vždycky budou jen ti v Praze!!! Nechápu jak může být ministrem dopravy ten co porušuje zákony? Jsem zvědavá jak tady dopadneme?!!!

Odpovědět na příspěvek

Re: Re: Tak co říkáte na návštěvu toho přískřípnutého fešáka ?

Autor: roman Muž

Založeno: 31.07.2010, 17:35

Přesně : "My jsme národ nikdy nebyli", dělat nebudeme ale zato umíme kecat, kritizovat, pomlouvat a závidět.

Odpovědět na příspěvek

Re: Re: Re: Tak co říkáte na návštěvu toho přískřípnutého fešáka ?

Autor: občanka Žena

Založeno: 02.08.2010, 19:53

já nepomlouvám, jen říkám svůj názor pracuju tak nevím o co tady jde. Stačí mi to málo co vydělám. Ale takové kecy od politiků že nejsou peníze to je lež. A nevím podle mě jsou lepší věci než peníze a důležitější!

Odpovědět na příspěvek

Kalendář akcí

Po

Út

St

Čt

So

Ne

1

2

3

4